De 5 meest gestelde vragen over een handgemaakt kunstwerk van jouw auto

Wil jij een gepersonaliseerd kunstwerk van jouw auto laten maken? Op deze pagina vind je alles wat je moet weten.

1 – Wat is de waarde van een handgemaakt kunstwerk?

Jouw auto is omringd door verhalen en herinneringen die hem bijzonder maken. Het is niet zomaar een auto, het jouw auto – daar is geen tweede van. Dat is waarschijnlijk waarom je op zoek bent naar een unieke manier om jouw auto te vereeuwigen.

Ik gebruik een simpel, 3-stappen proces om jou hier mee te helpen:

Stap 1 Ik leer jou en jouw auto kennen om de beleving die jij met jouw auto hebt te vertalen naar een exclusief kunstwerk

Stap 2 – Dit kunstwerk maak ik volledig met de hand, om jouw auto in alle detail zo realistisch mogelijk vast te leggen. Precies hoe jij hem het mooist vindt

Stap 3 – Het eindresultaat: Een gepersonaliseerd kunstwerk als nieuwe, tijdloze manier om van jouw auto te genieten

2 – Waarom zou ik nu een kunstwerk van mijn auto laten maken?

Vaak sta je niet stil bij wat je hebt. Het leven gaat door, van de ene uitdaging naar de andere. Soms is het goed om even een moment te nemen en terug te kijken op wat je bereikt hebt. De stappen die je hebt gezet, de avonturen die je hebt meegemaakt. De verhalen die jouw auto bijzonder maken.

Voor veel van mijn klanten bracht het kunstwerk een nieuw moment van waardering voor hun auto en de herinneringen daaromheen.

Dit is wat één van mijn klanten zegt over zijn kunstwerk:

Profile picture of Pedro's Porsche Cayman

Pedro over het kunstwerk van zijn Porsche Cayman

“For me, the artwork is the pinnacle of my passion and memories around my Cayman. It’s a reminder of the good times I’ve had. And to be honest, I look at it every day!”

Porsche 718 Cayman artwork

3 – Kan ik niet net zo goed een foto laten maken?

Foto’s maken is een kunst op zich. Er zijn geweldige fotografen die auto’s perfect kunnen vastleggen, van een cleane fotostudio als achtergrond tot een prachtig landschap die bij de auto past.

Het leuke van een kunstwerk is echter dat je iets kunt maken wat in een foto nog niet bestaat, of soms zelfs niet mogelijk is! Met een blank canvas heb je alle vrijheid om jouw auto op jouw persoonlijke manier vast te leggen.

Die ene slingerweg met dat prachtige landschap? Op dat circuit waar je de auto wel eens mee naartoe neemt? Met een strakke witte achtergrond voor volledige focus op de auto? Het kan allemaal!

Ik personaliseer jouw kunstwerk op basis van hoe jij jouw auto beleeft.

Hieronder een aantal voorbeelden van hoe dat eruit kan zien:

Deze eigenaar wilde zijn Porsche 718 Spyder vastleggen met de ‘voorvader’ van zijn auto: de 550 Spyder. Met witte achtergrond zodat de auto’s centraal staan:

En de eigenaar van deze Porsche 992 en 356 geniet het meeste van zijn auto’s wanneer hij er in de Polder naar kijkt. Hij groeide op in dit landschap, dit is zijn beleving bij deze Porsches:

4 – Wat als mijn auto nog niet klaar is?

Voor verschillende klanten maakte ik een kunstwerk terwijl ze hun auto nog aan het bouwen of restaureren waren. Het kunstwerk vormde een mooi voorbeeld van hoe het eindresultaat van hun proces er uiteindelijk uit zou gaan zien!

5 – Hoe vind ik een goede plek om het kunstwerk op te hangen?

Ik denk met je mee om jouw kunstwerk op de beste manier te presenteren. In huis, op kantoor of in de garage; met het juiste papierformaat en bijpassende omlijsting zorgen we dat jouw auto tot zijn recht komt.

Bonus: mijn garantie voor een handgemaakt kunstwerk

Ik garandeer dat jouw kunstwerk precies past bij hoe jij jouw auto beleeft. Dit kan ik garanderen omdat ik jouw auto en het verhaal erachter leer kennen. Daarna volg ik een proven creatief proces, waarbij jij weet hoe jouw kunstwerk eruit komt te zien voordat ik de eerste streep op papier zet.

Als het uiteindelijke kunstwerk niet aan jouw verwachtingen voldoet, krijg je het volledige bedrag terug.

Klinkt goed toch?

Wil jij een handgemaakt kunstwerk van jouw auto laten maken?

Stuur me dan een mailtje via [email protected]!